Ompelimo Takatasku on nopea, joustava ja edullinen ompelimo Espoon Olarissa.

Tarjoamme osaavaa ja monipuolista ompelupalvelua moneen tarpeeseen. Myymme myös kaikki laskosverhoihin tarvittavat tarvikkeet, sekä Lauritzonin ja Orien Occidentin verhoilukankaat.

Pikapalvelu

Tuliko kiire juhlavaatteiden kanssa? Nappasitko äkkilähdön etelään ja lempishortseista on vetoketju rikki? Ei hätää, meiltä saat ompelua myös pikapalvelua!

Pikapalveluna saat vaatteesi korjattua seuraavaksi päiväksi, tai jopa vielä saman päivän aikana. Pikapalvelu koskee normaaleja korjausompelutöitä tai pieniä sisustusompelutöitä. Suuremmat työt teemme pikana aikataulun salliessa.

Pikapalvelusta veloitetaan normaali hinta +50%. Esim. housujen lyhennys normaalisti 18€, pikapalveluna18€ + 9€ = 27 €.

Ole yhteydessä tai tuo tuote suoraan liikkeeseemme!

Korjausompelu

Ompelimo Takatasku on erikoistunut vaatteiden ja kodintekstiilien muutos- ja korjausompeluun.

Jos lempipaitasi kaipaa paikkausta, tai housujen lahkeet tarvitsevat lyhentämistä, tule vaatteesi kanssa paikan päälle, niin sovitamme yhdessä ja löydämme juuri sinulle parhaiten sopivan ratkaisun. Erillistä aikaa sinun ei tarvitse varata vaatteita tuodessa.

Korjausompelupalvelussamme teemme esimerkiksi:

  • vetoketjujen vaihdot
  • vaatteiden kavennus- ja suurennustyöt
  • nappien ompelut
  • vuorin korjaukset tai uudelleen vuoritukset
  • ratkeamat ja paikkaukset
  • hihojen istutukset
  • lyhennys- ja pidennystyöt
  • muut ompelutyöt
  • vaativat muodistustyöt, juhlapukujen muutostyöt

Korjaustöissä toimitusaika on n. 3-5 työpäivää. Kiireellisissä korjausompeluissa on mahdollisuus myös pikapalveluun.

Sisustusompelu

Ompelimo Takataskusta saat yksilöllisiä ruokatuolien huppuja.

Huput voivat olla lyhyt- tai pitkähelmaisia, tai peittää ainoastaan istuinosan. Vesipestävästä kankaasta valmistetut huput ovat käteviä esim. lapsiperheissä. Myös uudet tai arat kankaat on hyvä suojata irtopäällisillä.

Saadaksesi varmasti juuri sinun tuoleihisi sopivat päälliset tarvitsen yhden tuolin malliksi. Autan mielelläni päällisen mallin valinnassa sekä kangasmenekin laskemisessa. Toimitusaika on 1-2 viikkoa. Tarjolla on yli 50 erilaista kangasta, mm. Lauritzonin ja Orien Occidentin malleja. Yhden tuolin tarvitsen työn ajaksi liikkeeseen kangasmenekin laskemista, kaavoitusta ja välisovituksia varten.

Sohvien ja nojatuolien huppuja valmistamme vanhan mallin mukaan. Soita ja sovi tapaaminen, jos sisustusompelu kiinnostaa!

Takataskusta saat myös suorat verhot, vuoritetut verhot, kapat ja laskosverhot mittojen mukaan. Lisäksi saat meiltä tyynynpäälliset niin istuintyynyihin kuin koristetyynyihinkin. Tutustu työnäytteisiimme!

Tarvittaessa Takataskusta on saatavilla sisustusompelua myös sarjatyönä, esim. pussilakanoiden ompelua päiväkodeille tai merkkien ompelua puseroihin. Kysy lisää!

Veneiden verhoilu

Ompelimo Takatasku tekee veneverhoilua osaavasti. Superlonpatjat saavat täysin uuden ilmeen uusilla päällisillä.

Mikäli vanhat patjat halutaan uusia kokonaan, tulee asiakkaan toimittaa uudet superlonit muotoon leikattuna meille. Superlonia + leikkauspalvelua myy mm. Etola.

Usein riittää vanhojen patjojen uudelleenpäällystys. Tarvittaessa näihin voidaan lisätä päälle kerros polyestervanua. Vanua sekä verhoilukangasmallit löytyvät meiltä.

Valmistamme muotoon ommeltuja veneverhoja ja muita tekstiilejä mallin, tai tarkkojen mittojen mukaan.

Ota yhteyttä kun veneiden verhoilu on tarpeen!